AIP kookboek vol Nederlandstalige recepten

Op zoek naar een AIP kookboek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb flink gewerkt om dit AIP e-book af te krijgen. Het zijn maanden en maanden geweest van koken, bakken, proeven en (laten) oordelen.

Ik merkte dat er eigenlijk weinig fijne kookboek zijn als je AIP eet. Om deze reden ben ik in de pen gekropen (mijn digitale pen 😉 ) om mijn favoriete recepten met jou te delen.

Dit AIP kookboek met (Nederlandstalige) recepten is precies zo geworden als ik gehoopt had. Dit is mijn verzameling AIP  recepten, waar jij nu ook uit kunt kiezen. Wat ga jij koken vandaag?

Dit AIP e-kookboek bevat een 4 weken menu.

Ideaal aangezien je hiermee een houvast hebt. Het is een voedingsschema voor 4 weken, waarbij ik voldoende afwisseling breng in de recepten.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk variatie aan te brengen, zodat je iedere dag jouw portie ondersteunende vitamines en mineralen binnen krijgt.

En...niet onbelangrijk.....Het wordt smullen geblazen.

 

Etiam porttitor, quam eget semper dignissim, dui odio

Sed sodales dictum nunc, eu feugiat lectus fermentum ipsum

Proin tempus consectetur enim, eu lorem  rutrum nisl luctus

AIP kookboek, wat is het?

Het is een e-book

Dat betekent dat het een digitale versie is van een boek. Je kunt het e-kookboek lezen op je pc als ook op je e-reader en andere digitale apparaten. Zelfs op je smartphone kun je mijn recepten lezen.

28 dagen AIP

Het AIP volg je minimaal 28 dagen. Dit doe je om jouw immuunsysteem de rust te geven die het nodig heeft. Het AIP, ofwel het auto-immuun protocol is speciaal samen gesteld om verlichting te bieden bij een auto-immuunziekte.

4 weken menu

Een 4 weken menu. Iedere dag een ontbijt-, lunch- en diner. Op deze manier hoef jij niet na te denken wat jij gaat eten die dag.

45 recepten

Er staan 45 recepten in dit e-book. Ideaal om jouw eigen maaltijd mee samen te stellen. Er staan tevens 4 bonus verwen recepten in. Zo heb je ook altijd het recept voor lekkere koekjes of chocolademelk bij de hand.

AIP kookboek aanbieding

Het e-book is speciaal samen gesteld met de lekkerste recepten. Ze passen allemaal, stuk voor stuk binnen het AIP protocol. Ik houd van koken, en vind het belangrijk dat mijn maaltijden ook erg smakelijk zijn. Dat is gelukt, er staat altijd een recept bij dat jouw favoriet gaat worden.

Het 4 weken menu kun jij volgen en de recepten hierbij uitzoeken. Je kunt nu ook zelf je dagmenu samen stellen door de recepten uit te zoeken. Varieër naar keuze. Mix & match jouw ideale AIP maaltijd.

Aanbieding: Nu van € 19,95 voor maar €14,98