Leestijd: 3 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Glutenvrij online producten bestellen is een prima manier om ervoor te zorgen dat je die producten in huis krijgt die je niet in de winkel kunt vinden. In mijn zoektocht naar gezonder glutenvrij eten, kwam ik online terecht. Het komt steeds meer voor dat er mensen zijn die naast glutenvrij ook maisvrij eten. Dan is het lastig winkelen in de supermarkt naar producten die bijvoorbeeld alleen van mais gemaakt worden. Misschien zoek je ook wel naar gluten-, mais- en suikervrije producten. Die combinatie is helaas haast niet te vinden in de supermarkt.

Gelukkig kan je hiervoor steeds beter online terecht. Er zijn steeds meer bedrijven waar glutenvrije producten online kunt bestellen. Bij een paar online shops kun je gebruik maken van een zoekfilter, zodat je ook suiker-, mais, of sojavrij kunt uitfilteren. Op deze manier krijg je alleen producten te zien waar jouw allergenen niet inzitten. Handig! In deze blog laat ik je een lijst zien waar jij terecht kunt voor welke producten. Ook zal ik de verzendkosten opschrijven, zodat je een totaaloverzicht hebt. Zo kun je voor jezelf bepalen bij welke webshop jij je boodschappen gaat doen.

Glutenvrij online producten bestellen

Glutenvrij online producten bestellen

Winkelglutenvrij

Bij winkelglutenvrij kun je alles vinden voor een glutenvrij ontbijt, lunch en diner. Ze hebben vaak leuke acties en speciale producten voor de feestdagen.

Bezorgkosten: Gratis bezorging vanaf €45,-

Onder de €45,- zijn de kosten voor Nederland en België: €3,95

Glutenvrij online producten bestellen

Glutenvrije producten online bestellen

Glutenvrijemarkt

Glutenvrijemarkt is een webshop, waar je ook terecht kunt voor al je glutenvrij en andere dieetproducten.

Bezorgkosten: Gratis bezorging vanaf €50,-

Onder de €50,- zijn de kosten voor Nederland €4,95 en voor België €5,95

Glutenvrije producten online bestellen

Glutenvrije webshop

In deze webshop winkel in graag omdat ze hier weer bepaalde artikelen verkopen die ik niet zo gauw ergens anders vind.

Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf €49,-

Onder de €49,- zijn de kosten voor Nederland €4,95. Voor België €4,95 als je voor minder dan €75 besteld. Bestel je voor meer, dan zijn de bezorgkosten gratis.

Glutenvrij online producten bestellen

Glutenvrije producten online bestellen

Glutenvrije bakker Leo

Bij Bakker Leo is alles glutenvrij.

Zij bakken brood wat vers wordt verzonden. Ik heb goede verhalen gehoord, maar in elk brood zit wel suiker. Dat vind ik jammer.

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf €25,-

Onder de €15,- zijn de kosten voor Nederland €4,95.

Glutenvrije producten online bestellen

Holland & Barrett

Bij Holland & barrett kun je ook goed terecht voor je glutenvrije boodschapjes. Zij hebben zelfs een eigen glutenvrije lijn, waarbij ze regelmatig leuke aanbiedingen hebben.

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf €20,-

Onder de €20,- zijn de bezorgkosten €4,75

Glutenvrij producten online bestellen

Heb je al eens online je producten besteld? Ken jij deze webshops? Waar heb jij goede ervaringen mee? Graag hoor ik van je. ♥