Puur & vrij van allergenen

Kookboek Puur & vrij van allergenen

Heb je een voedselallergie en/of een chronische aandoening? Volg jij een dieet voor je gezondheid? Ben je op zoek naar meer inspiratie? Zoek niet verder. Ondek dit AIP kookboek vol heerlijke recepten. Recepten die het jou makkelijk maken om gezond eten te bereiden. Speciaal voor iedereen die een voedselallergie heeft en/of een chronische aandoening. Geschikt voor: Whole30, AIP, Paleo en andere diëten. Glutenvrij, tarwevrij, eivrij, zuivelvrij, maisvrij.

Kookboek Puur & vrij van allergenen:

Het kookboek is geschikt voor iedereen die:

 • Meer energie wilt
 • Te maken heeft met een of meerdere voedselallergieën
 • Gezond(-er) wil worden door je voeding aan te passen
 • Inspiratie zoekt in de keuken
 • Een chronische aandoening heeft
 • Je immuunsysteem wilt ondersteunen
 • Jouw huid (en eczeem) gezonder maken
 • Makkelijk te volgen recepten willen
 • AIP, oftewel het auto-immuun protocol volgt
 • Paleo eet of een ander dieet waarbij je voeding weglaat waar je allergisch voor bent
 • Glutenvrij, tarwevrij, eivrij, zuivelvrij en maisvrij wilt eten

Kookboek Puur & vrij van allergenen

Kookboek Puur & vrij van allergenen is te verkrijgen via de website van Boekenbestellen. Klik daarvoor op DEZE LINK. Het kookboek is heel geschikt voor mensen met een allergie en/of een chronische aandoening. In dit kookboek zijn namelijk de meestvoorkomende allergieën in recepten weg gelaten. Koken met een allergie en/of chronische aandoening kan best een uitdaging zijn. De meeste recepten op het internet bevatten allergenen, zoals ei, tarwe en mais.

Steeds meer mensen zoeken alternatieven zijn op zoek naar makkelijk te bereiden recepten. Kookboek Puur & vrij van allergenen is ook zeer geschikt als je het AIP volgt. Dit is een afkorting voor het Auto-immuun Protocol. Dit is een manier van eten die speciaal geschikt is als jij te maken hebt met een chronische aandoening. Door het weglaten van voeding waar je allergisch voor kunt zijn, geef jij je lijf de kans om te herstellen. Je voegt tevens voeding toe, die helend voor je lichaam kan zijn. Het kookboek is ook vrij van: Gluten, tarwe, ei, zuivel en mais.

Het kan best lastig zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen als je een voedselallergie en/of chronische aandoening hebt. Met dit kookboek hoef je hier geen zorgen om te maken. Er staan volledig uitgewerkte weekmenu’s in, waardoor je elke dag een volwaardig menu krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken om voedingstekorten, aangezien je juist voeding eet die rijk zijn aan nutriënten.

Kookboek, wat kan ik verwachten?

In dit kookboek staat een duidelijke opbouw. Het is geschreven voor mensen die te maken hebben met een voedselallergie en/of chronische aandoening. Dat houdt in dat ik een duidelijk onderscheid heb gemaakt, tussen voeding die je weg veilig kunt eten en welke (tijdelijk) niet. Het (tijdelijk) weglaten van bepaalde voedingsmiddelen wordt regelmatig toegepast door artsen bij een allergie en/of chronische aandoening. Je kunt door een zogenaamd eliminatie dieet achter allergieën komen. Voeding waar je niet goed op reageert, laat je weg. In dit kookboek staan alleen maar recepten die rijk zijn aan voedingsnutriënten.

Inhoud van het kookboek:

 • Wat eet je binnen het AIP? (Eliminatie protocol?)
 • Wat laat je tijdelijk weg?
 • Ontbijt recepten
 • Lunch recepten
 • Een volledig 4 weken menu
 • 45 recepten
 • 4 extra recepten, waarmee jij gezond en vooral lekker kunt snoepen
Kookboek Puur & vrij van allergenen
Kookboek Puur & vrij van allergenen
AIP kookboek
Voedselallergie kookboek, AIP kookboek

Kookboek Puur & vrij van allergenen

Alle recepten in dit kookboek zijn geschikt voor mensen met een voedselallergie en/of een chronische aandoening. Te volgen als jij het AIP, Paleo of Whole30 volgt. Niet geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Raak meer verzadigd door je maaltijden, doordat je volwaardige voedingsstoffen tot je neemt. Je kunt de weekmenu’s aanhouden, zodat je niet van tevoren hoeft te bedenken wat je gaat eten. Door de puurheid van alle recepten kun je gezinsleden gewoon lekker mee eten. Wat dacht je van geroosterde kip met patatjes? Een brood vrij van allergenen of knapperige koekjes? Alle recepten zijn: Gluten-, tarwe-, ei-, mais- en zuivelvrij.

AIP kookboek

Wie ben ik?

Mijn naam is Sanne. Als ervaringsdeskundige heb ik dit AIP e-book geschreven. Ik vind het echt superfijn om mijn favoriete recepten met jou te delen. Ik wilde een natuurlijke oplossing voor de verschillende chronische aandoeningen en voedselallergieën. Mijn zoektocht bracht mij bij het het Paleo, glutenvrij en AIP. Het AIP is een afkorting voor Auto Immuun Protocol en dit brengt me in evenwicht.

De maaltijden zijn zo uitgebalanceerd dat mijn eczeem en astma tot stilstand zijn gekomen. Mijn auto-immuunziekte is in remissie. Ik gun jou ook een betere gezondheid. Wil je ook op een smakelijke manier bezig zijn met jouw gezondheid? Neem dan een kijkje bij mijn kookboek.