Leestijd: 2 minuten

Wat is jouw verhaal? Wat leuk dat je mijn blogberichten leest, dank je wel daarvoor. Ik blog al een tijdje met veel plezier over mijn gezondheid en ik vind het ook erg fijn dat jij mijn verhalen leest. Je kunt lezen hoe mijn zoektocht naar een betere gezondheid begon en welke hindernissen ik moest overwinnen. Als je mij al een tijdje volgt, zul je weten dat ik intussen mijn voedingspatroon volledig hebt aangepast. Ik eet glutenvrij, gecombineerd met Paleo. Als mijn huidaandoening weer opspeelt, eet ik weer volgens het AIP. Lees Hier wat dit precies inhoudt.

Nu ben ik heel benieuwd: Wat is jouw verhaal? Ik ben heel benieuwd naar jou en je ervaringen op gezondheidsgebied. Zoveel mensen, zoveel verhalen. Waar de één uitbundig verteld, is een ander juist wat ingetogener. De één zal je uitgebreid zijn of haar ziektebeeld beschrijven. Een ander zal pas gaan vertellen wanneer je erom vraagt. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn verhaal wilde delen om anderen wellicht te kunnen inspireren.

Wat wil ik met mijn blog?

Er zijn in mijn leven vele obstakels waar ik mee moest omgaan. Ze betroffen allemaal mijn gezondheid. Je kunt beter zeggen, mijn niet-gezondheid aangezien ik altijd lichamelijke klachten had. Als klein meisje was ik al kind aan huis bij dermatologen vanwege mijn huidziekte. De huisarts onderzocht mij regelmatig aangezien ik vele klachten had. Hij wist niet waarom ik altijd moe was en kampte met een ijzertekort.

Je kunt hier een gedeelte lezen van mijn reis door gezondheids-land. Nu ik al een tijd blog over mijn welzijn, hoop ik jou te helpen op jouw reis. Ik ben erg blij om mijn verhaal van me af te schrijven. Alles wat ik geleerd heb en nog leer, wil ik met je delen. Als ik jou kan helpen door mijn verhaal te delen, dan is mijn missie geslaagd. Het lijkt me fijn om te weten wie jij bent. Heb jij gezondheidsklachten? Waar loop jij tegenaan?

Ik ben geen arts. Dat claim ik ook niet te zijn. Jouw gezondheid blijft altijd je eigen verantwoordelijkheid. Wel wil ik je graag meenemen op mijn wonderlijke reis naar gezond(-er) leven.

Mijn verhaal deel ik graag met je

Op mijn website kun je terecht voor persoonlijke verhalen en tips over gezondheid. Je kunt zoeken naar een vakantie waar zij rekening houdt met allergie en/of intolerantie. Lees gerust eens mijn blogs en neem contact met me op via mijn contactpagina. Je kunt contact met me opnemen als jij je verhaal met me wilt delen, die je graag op de website terug wilt zien.

Heb jij ook een auto-immuunziekte of een allergie? Misschien zelfs wel meerdere? Heb jij je voeding (al) aangepast of wil je dat gaan doen? Ik vind het fijn om van je te horen.

Liefs, Sanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *