Wellness

Wellness - aip/paleo

Wellness

Zorg voor jezelf dragen op momenten dat jij het nodig hebt. Wellness is voor mij een allesomvattend woord. Het kan zijn dat jij op een weldadige manier zorgt voor jouw lijf. Wellness kan betekenen dat jij bezig bent je geest en lichaam te balanceren. Wellness kan aangeven dat jij met helende voeding goed voor jezelf zorgt.

masseer je spanning weg

Masseer je spanning weg.

Blog: 6 november 2019

relaxerende oefening aip

1 relaxerende oefening.

Blog: 3 mei 2019

1 korte ontspanningsoefening

Een bewuste wandelmeditatie.

Blog: 20 februari 2020

auto-immuunziekte zelf genezen

Verhoog je positiviteit.

Blog: 2 mei 2020

Op mijn website zal ik meer oefeningen toevoegen. Rituelen die ervoor kunnen zorgen dat jij (ook) goed voor jezelf gaat zorgen. Oefeningen die je thuis uit kunt voeren. Je hebt hiervoor geen lastige of dure apparaten nodig. Je kunt de ontspanningsoefeningen zittend op de stoel of op je bed uitvoeren.

Waarom ik denk dat wellness belangrijk is? Als jij te maken hebt met gezondheidsproblemen kan dit ervoor zorgen dat jij beter in je vel zit. Het kan ervoor zorgen dat jij meer bewust wordt van je eigen lijf. Wat jij nodig hebt om jezelf beter te voelen.

Ontspan jij wel genoeg?

In deze hectische tijd waarin wij leven wil ontspanning er wel eens bij inschieten. Jammer. Ik heb geleerd dat ontspanning juist belangrijk is in drukke tijden. Om beter voor jezelf te zorgen. Op deze manier kun je een begin maken met je eigen wellness. Zorg goed voor jezelf.