AIP kookboek

Het AIP kookboek is opnieuw door mij gemaakt en uitgegeven. Het is een compleet vernieuwd e-book met allemaal nieuwe smakelijke recepten! Ik ben erg blij en trots dat mijn nieuwe e-book nu af is aangezien ik hard heb gewerkt om het af te krijgen. Het was een lange maar zeker heel fijne tijd, waar ik bezig was met recepten bedenken. Koken, bakken, proeven en (laten) proeven.

Dit AIP kookboek is precies zo geworden als ik gehoopt had. Het is een verzameling van 28 recepten, waar je blij van zult worden. Alle gerechten zijn geschikt voor het auto -immuun protocol en zijn hierdoor vrij van allergenen. Ideaal om in huis te hebben, juist als je een chronische ziekte hebt.

AIP kookboek

Wat kan ik verwachten?

Er zijn overheerlijke recepten te vinden, die snel te bereiden zijn en ideaal voor het hele gezin. Dit zijn enkele smakelijke voorbeelden van recepten die je kunt vinden in het e-book.

Wafels
Stoofpotje
Knapperige frietjes

Het AIP kookboek is een e-book, wat een digitale versie is van een boek. Dit maakt het weer ideaal om overal te kunnen lezen, op je pc, e-reader, smartphone. Je kunt het zelf uitprinten als je dat fijner vind.

Het AIP volg je minimaal 28 dagen, zodat je immuunsysteem de rust krijgt die het nodig heeft. Het AIP, ofwel het auto-immuun protocol is speciaal samen gesteld om verlichting te bieden bij een chronische ziekte. Er staan 28 recepten in het e-book, waardoor er altijd wel een recept bij staat dat jouw favoriet wordt.

Tijdelijke actie!!

Het kookboek is vanaf nu te koop via deze link.

Maar let op….Er is een tijdelijke actie, speciaal voor de snelle beslisser! Het e-book is nu te koop voor €14,36 voor de eerste 500 kopers. Daarna gaat de prijs omhoog.

Ik wens je veel kookplezier en gezondheid toe.

AIP kookboek