Leestijd: 4 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Welk medical medium dieet? Als jij ook besloten hebt om een dieet te gaan volgen van medical medium, welk dieet kies je dan? Als jij (online) over hem gehoord hebt, weet jij wellicht dat er behoorlijk wat protocollen zijn die je kunt volgen. Waar begin je dan en welke is geschikt voor jou?

Zijn boeken staan vol met waanzinnige informatie, die soms ver weg staat van de huidige benadering van ziekten en aandoeningen. De Medical Medium werkt samen met zijn Spirit, een geest die bij hem is vanaf zijn vierde jaar. Door de Spirit heeft Antony veel geleerd over gezondheid, zoals de ware oorzaak van ziekten. Dat steeds meer mensen zijn boeken kopen en bezig gaan met hun gezondheid bewijst dat hij populair is. Hij begrijpt mensen en hun (lichamelijke) klachten. Steeds meer en vaker leven we ongezond wat zich vertaald in stress, overgewicht en chronische ziekten. We gebruiken voedingsmiddelen die giftige zware metalen en chemicaliën bevatten. Medical medium schrijft uitgebreid in zijn boeken, dat er giftige toxiciteit wordt opgebouwd in de lever. Onze lever is verantwoordelijk voor het ontgiften en reinigen.

Medical medium dieet

Op een gegeven moment is de limiet bereikt aan wat de lever voor ons kan betekenen. De giftige toxiciteit begint zich te verspreiden en is hierdoor de oorzaak van chronische ziekten en lichamelijke klachten. De aandoeningen zijn divers net als de symptomen. De klachten die je kan ervaren variëren van huidaandoeningen tot bijnieruitputting. Spijsverteringsproblemen, schildklierziekten tot neurologische aandoeningen. De symptomen die je kunt ervaren verschillen sterk aangezien dit afhankelijk is welk type bacterie dominant is geworden in uw lichaam.

De ophoping van giftige metalen en bacteriën veroorzaakt uiteindelijk schade in je lever. Dieper dan aan de oppervlakte te zien is. In zijn boeken staat uitvoerig beschreven hoe zijn dieet werkt en waarom het werkt. Door zijn voedingspatroon vol te houden “honger” je de virussen en bacteriën uit door de lever te ontgiften. Hierdoor kan je lever zich uiteindelijk ontdoen van de vele gifstoffen en jij je (veel) beter kan voelen. Je vermijd hierbij voedsel dat ziekteverwekkende virussen voedt. In zijn boeken schrijft hij allerlei chronische aandoeningen en welke voeding de ziekte in stand houdt.

Er wordt duidelijk in zijn boeken omschreven wat je wel en wat je niet kunt eten. Vermijd ieder geval alles dat soja, gluten, maïs, koolzaadolie, bewerkte voedingsmiddelen en geraffineerde suikers bevat. Ook verlaag je de inname van vet en zout. Vlees en vis mag je wel eten, maar niet vaker dan één keer per dag. Concentreer je op een overvloed aan fruit, groenten en kruiden zijn.

Het volgen van het protocol zal uw lichaam versterken en het vermogen om ziekten of chronische aandoeningen te genezen en te bestrijden

medical medium

Welk medical medium dieet?

Maar welk dieet is nu geschikt? Laat ik voorop stellen dat alle protocollen geschikt zijn om je gezondheid een boost te geven. Dus welk boek je ook besluit te kopen, je zit altijd goed qua recepten en voedingsadviezen. Er zijn wel bepaalde boeken meer geschikt voor de één dan een ander. Er is bijvoorbeeld een boek speciaal voor mensen met een schildklieraandoening. In dit boek staat beschreven dat een problematische schildklier een symptoom is van iets veel doordringender in het lichaam. Hier onthult Anthony William, (medische medium) een geheel nieuwe kijk op de epidemie van schildklieraandoeningen. Hij stelt lezers in staat hun eigen schildklierexperts te worden en legt in detail uit wat het bronprobleem werkelijk is. Vervolgens biedt hij je een levensveranderende toolkit aan om de schildklier te redden zodat je weer gezond en vitaal kan worden.

Je kunt een boek bestellen over selderijsap. In dit boek wordt goed uitgelegd wat de voordelen zijn van dit gezonde drankje en wat het voor jou kan doen. Balanceer je bloedsuiker, bloeddruk en gewicht door de gifstoffen weg te spoelen uit je lichaam. In dit boek krijg je instructies over hoe je het sap moet maken, wanneer en hoeveel je moet drinken. Wat kun je verwachten als je lichaam begint te ontgiften. Inclusief antwoorden op veelgestelde vragen zoals: “Is het veilig om selderijsap te drinken tijdens zwangerschap of borstvoeding ? Is blenden beter dan juicen? en Mag ik mijn medicijnen ermee innemen?”

Waar begin je?

Hij heeft inmiddels meerdere boeken geschreven, en hij heeft ook een boek geschreven over de gezondheid van de hersenen. Deze is nog niet vertaald in het Nederlands. Wel is er een boek die vol staat met verschillende detox programma’s waarbij je de reiniging kiest die bij je past. Zijn boek: Liver Rescue is ook weer een bestseller. In dat boek beschrijft hij heel veel symptomen en klachten. De oorsprong van bijna iedere aandoening vind de oorsprong in een overbelaste lever. Emotionele problemen, gewichtstoename, hoge bloeddruk en hartproblemen. Hersenmist, huidaandoeningen, auto-immuunziekten en chronische ziekten. Medical medium geeft gedetailleerd advies over hoe we vooruitgang kunnen boeken.

Je begint door een boek uit te kiezen die je het meest aanspreekt. Kies er één die het meest bij jouw klachten aansluit. Je kunt hierbij niet een verkeerde keuze maken aangezien zijn adviezen voor iedereen geschikt zijn. Het is wel aan te raden je gezondheid een flinke boost geven door te beginnen met een detox. Dat is een snelle manier om je lever te helpen met het afvoeren van schadelijke stoffen. In elk boek staan manieren om te detoxen inclusief de smakelijkste recepten.

Ik ga me de komende weken en maanden bezig houden met zijn protocol. Het lijkt me een uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb al een detox uitgezocht die bij me past. Nu nog beginnen en mijn vooruitgang bijhouden. Het lijkt me leuk om een soort eet dagboek bij te houden en natuurlijk te beschrijven welke ervaring ik heb met zijn eetpatroon. Ik heb er erg veel zin in, aangezien ik zoveel enthousiaste verhalen gelezen heb online.

……. to be continued! ♥