Leestijd: 3 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Het Medical medium dieet is dat een nieuwe hype? Wie zit erachter en wat heb jij hieraan? Op het moment dat ik dit schrijf ben ik in afwachting van het dieet boek van Medical medium. Vorige week heb ik toch maar één van zijn boeken besteld aangezien ik meer wil weten over zijn kijk op gezondheid en voeding.

Een jaar of vijf geleden hoorde ik voor het eerst van het Medical medium dieet. Eerlijk gezegd heb ik me er toen niet in verdiept omdat ik al een dieet volgde, het AIP dieet. Dit is speciaal geschikt voor mensen met een chronische en/of auto-immuunziekte. Dus toen ik hoorde dat het Medical medium een boek uit had gebracht, was ik wel nieuwsgierig. Toch deed ik weinig met die informatie omdat ik genoeg had aan één manier van eten. Teveel informatie zou me doen duizelen in die tijd. Ik was destijds verre van gezond en ik had last van hersenmist.

Medical medium, wie is dat?

Als jij niet weet waar ik het over heb, zal ik hem even kort beschrijven. Anthony William is een Amerikaanse man die een geest bij zich heeft. Ook wel zijn Engel of Spirit genoemd. Anthony werd geboren met een unieke gave om te praten met zijn Engel. Deze Engel geeft hem uitzonderlijk vooruitstrevend medische informatie, die zijn tijd ver vooruit is.

Anthony kan via zijn Engel de gezondheid van mensen bekijken, en hun artsen laten weten hoe zij de gezondheid kunnen herstellen. Het kan allemaal vaag en zweverig klinken maar toch maakte het mij, (en velen met mij) erg nieuwsgierig. Hij heeft tientallen jaren mensen geholpen en de antwoorden gegeven waardoor zij konden herstellen van ziektes. Zijn grondige kijk op gezondheid begon op te vallen in de media, waardoor filmsterren en artiesten hem raadpleegden over hun gezondheid. Intussen zijn er miljoenen mensen over de hele wereld, die zijn voedingsadviezen opvolgen.

Anthony noemt zichzelf een medical medium, en is razend populair. Anthony besteedt veel van zijn tijd om te luisteren naar zijn Engel, Spirit. Al deze informatie over gezondheid schrijft hij op in zijn boeken, zodat alle mensen de kans krijgen hun gezondheid te herstellen. Klinkt natuurlijk top en inspirerend.

Het Medical medium dieet

Het boek wat ik besteld heb heet: Life Changing Foods. Ik ben echt razend nieuwsgierig wat ik hier allemaal in kan lezen. Anthony duikt diep in de genezende krachten van fruit, groenten, kruiden en specerijen. Hij legt hierbij uit wat de eigenschappen zijn van elk voedsel. Hierbij schrijft hij ook welke symptomen en aandoeningen het kan verlichten of genezen.

Zodra ik het boek ontvangen heb, zal ik mijn eerste bevindingen met je delen. In dit boek (ook in zijn andere boeken) schrijft hij over de meest onbegrepen onderwerpen op het gebied van gezondheid. Zoals (on-)vruchtbaarheid, ontsteking en auto-immuunziekten. De hersenen, voedsel en trends die je welzijn kan schaden.

Ik ben echt heel enthousiast van alleen al de verhalen online te lezen. Op zijn website lees je onder andere hoe bekende Amerikanen lovend over Anthony en zijn werk. Hieronder enkele reacties:

Anthony’s begrip van voedsel, hun vibraties en hoe ze omgaan met het lichaam blijft verbazen. Moeiteloos legt hij de mogelijke harmonie of disharmonie in onze keuzes uit op een manier die iedereen kan begrijpen. Hij heeft een gave. Doe je lichaam een ​​plezier en trakteer jezelf.”

Pharrell Williams

“Anthony’s aanbevolen voedingsmiddelen zijn eenvoudig, heerlijk en ZE WERKEN! Klaar met pijn, vermoeidheid, hersenmist, darmstoornissen en talloze andere vervelende kwalen. Hij zal snel weer gezondheid en hoop in je leven brengen.”

Hilary Swank

“Anthony is een betrouwbare bron voor onze familie. Zijn werk in de wereld is een licht dat velen in veiligheid heeft gebracht.”

Robert de Niro

Ken jij zijn boeken?

Ben jij al bekend met zijn boeken? Wat vind jij ervan? Is jouw gezondheid verbeterd door zijn voedingsadviezen? Ik hoor graag van je.