Leestijd: 3 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Zoek je AIP een voorbeeld dagmenu? Ik heb (nog) geen recepten op mijn website staan aangezien ik me meer richt op het bloggen over het omgaan met een chronische ziekte. Toch is een voorbeeld dagmenu onmisbaar, als je inspiratie zoekt. Het kan in het begin best overweldigend zijn aangezien je zoveel ingrediënten weglaat uit je eetpatroon. Wat kan je allemaal wel eten en wat niet?

Klik hier voor een volledige voedingslijst.

AIP een voorbeeld dagmenu

Een paar tips voordat ik enkele smakelijke recepten met je deel. Ik zou je willen aanraden om te koken voor een paar dagen tegelijk. Of kook 2 keer per week voor de rest van de week. Verdeel je maaltijden in handige bewaarbakjes, zodat je altijd een gezonde (en snelle) maaltijd op tafel hebt.

Er zijn ook veel zoete gerechtjes te vinden als ontbijt. In mijn nieuwste e-book vind je er ook een paar, zoals chocolademuffins. Wie wilt die nu niet? Toch zou ik je aanraden om dit niet te vaak te kiezen als ontbijt of lunch. Het past natuurlijk wel volledig in het AIP, maar er zitten weinig tot geen echte voedingsstoffen in. Beperk die heerlijke zoetige baksel tot een enkele keer per week en concentreer je op een maaltijd zo hoog mogelijk in vitamines en mineralen.

Eigen AIP ontbijt & lunch e-book

Ik ben zo blij en trots dat mijn nieuwste e-book klaar en beschikbaar is, aangezien er veel werk en tijd in is gaan zitten. Maar wat heb ik het graag gedaan, mijn keuken zag er soms echt niet uit, maar wat was het een feest om de recepten samen te stellen. Dit AIP kookboek bevat 28 ontbijt- & lunchrecepten, volledig geschikt voor de eerste 28 dagen. De recepten kun je natuurlijk ook prima gebruiken als diner.

In het e-book staan lekker veel receptjes waar jij voldoende inspiratie vandaan kunt halen, om je eigen dagmenu samen te stellen. Wat kun je verwachten in dit e-book? Je kunt de achtergrond lezen van het AIP, tips voordat je begint, de herintroductie; welke voeding je weer in mag voeren en ik welke volgorde. Daarnaast vind je 28 heel smakelijke recepten, zonder vreemde ingrediënten, eenvoudig te maken en geschikt voor het hele gezin. Klik hier voor het e-book of klik op de foto hieronder.

AIP Kookboek

AIP een voorbeeld dagmenu

Ik zal hierbij enkele linkjes delen met je, voor enkele ontbijtjes voor het AIP menu. Je kunt zelf de keuze maken tussen losse recepten op internet of een e-book.

Smoothies:

Burgers / Soep

AIP een voorbeeld dagmenu

Ik heb je hierboven enkele voorbeelden gegeven van gerechten die je kunt eten op een dag. Als jij niet zo graag kookt, of je bent nu eenmaal geen keukenprinses, dan heb ik een tip voor je. Maak het jezelf makkelijk en kies bijvoorbeeld 4 recepten uit die je graag wilt proberen. Of dat nu uit mijn e-book is of via de linkjes, op die manier kan je toch aardig wat variëren in de keuken. Zodra je die receptjes onder controle hebt, kun je altijd de andere recepten uitproberen en kijken welke jouw favoriete wordt.

Ik wens je succes bij je AIP reis. Heb je wat aan mijn blog gehad? Dan zou ik het fijn vinden als je deze deelt, dank je. ♥

AIP Kookboek