FAQ (veel gestelde vragen)

FAQ (veel gestelde vragen)

Hier beantwoord ik FAQ (veel gestelde vragen) die ik regelmatig te horen krijg. Super leuk dat jullie deze interactie met mij aan gaan.

Lees rustig de vragen en antwoorden door. Staat jouw vraag hier nu niet bij? No worries, je kunt me bereiken via de contactpagina.

FAQ Persoonlijk

Wie ben je?

Ik ben Sanne, blogger, ervaringsdeskundige en liefhebber van lekker eten. Samen met Jeroen bewandel ik deze wereld. Het liefst gaan we samen op reis.

Ik heb diverse allergieën, (constitutioneel) eczeem, astma en een auto-immuunziekte. Hierdoor leef en eet ik vrij van allergenen. In mijn blogs kun je hierover lezen.

Waarom heb je een blog?

Eigenlijk schrijf ik al mijn hele leven. Als kind schreef ik hele dagboeken vol. Elke keer als ik ze teruglees, moet ik glimlachen.

Deze site heb ik opgezet omdat ik een plek zocht waar ik kon bloggen, over alles wat mij bezig houdt. Voornamelijk over eten, gezondheid en reizen.

Volg je een bepaald dieet?

Voor degene die mij al wat langer volgen, is het denk ik wel duidelijk dat ik me zeker houdt aan een dieet. Voor verschillende chronische aandoeningen eet ik glutenvrij, tarwevrij en ei vrij.

Ik eet nu een mix tussen Paleo, Glutenvrij en het AIP (auto-immuun protocol). Lees hier wat AIP precies inhoudt. Je kunt diverse blogs lezen over mijn voeding.

Waarover blog je precies?

In principe blog ik over alles wat te maken heeft met gezondheid. Ik beschrijf mijn eigen persoonlijke aandoeningen, waarin ik ook tips geef, die mij helpen en geholpen hebben.

Ik blog over voeding, allergieën en huidproblemen. Als ervaringsdeskundige met onder andere eczeem geef ik tips over pure en allergeenvrije huidverzorging. Dit zijn altijd producten die ik zelf ook gebruik en als zeer prettig ervaar.

Leven met een voedselallergie en/of intolerantie kan lastig zijn. Maar in mijn blogs geef ik je tips, uit eigen ervaring, die jou ook kunnen helpen.

FAQ (veel gestelde vragen) Divers

Waarom heet je site autoimmuun?

In eerste instantie wilde ik alleen bloggen over mijn auto-immuunaandoening. Het leek me logisch om de site hier dan ook naar te noemen. Later zijn hier meer onderwerpen bijgekomen. Toch hebben de meeste aandoeningen waar ik over schrijf, te maken met je immuunsysteem. Dus ben ik nog steeds blij met de naam. ♥

Sta je open voor een samenwerking?

Jazeker. Dat vind ik meer dan leuk. Je kunt contact opnemen via mijn contactpagina.

Wat is een auto-immuunaandoening?

Als je een auto-immuunaandoening hebt, werkt je afweersysteem niet goed. Je afweer oftewel je immuunsysteem is te actief en keert zich tegen je eigen lichaam.

Iedere auto-immuunziekte is weer anders, net als de klachten kunnen verschillen. Ik heb een blog geschreven waar ik vrij uitgebreid schrijf over wat een auto-immuunaandoening nu eigenlijk is. Lees deze hier.

Heb je een kookboek geschreven?

Ja, dat klopt. Wat leuk dat het je opgevallen is. Ik heb inderdaad een kookboek geschreven. Het is een kookboek speciaal voor mensen met een allergie en/of chronische aandoening.

De naam van het kookboek is: AIP kookboek. AIP is een afkorting voor: auto-immuun protocol. Het is een manier van eten, wat bewezen heilzaam is voor je gezondheid. Niet alleen voor mensen met een auto-immuunaandoening.

Het is een boek voor mensen die van lekker eten houden. Voor mensen met allergieën, chronische aandoeningen en voor mensen die een ondersteuning willen in hun dagelijkse menu.

Gezond, smakelijk en snel klaar. KLIK HIER voor een exemplaar en meer ino.

FAQ (veel gestelde vragen)

En, heb ik je vraag een beetje goed beantwoord? Staat jouw vraag hier niet bij of wil je iets anders met me delen? Dan hoor ik graag van je. Je kunt contact met me opnemen via mijn contactpagina.

Je kunt hier klikken om naar de homepage te gaan, waar je mijn blogs kunt gaan lezen. Ik wens je een mooie dag toe.

♥ Sanne