N.M.O.S.D.

Neuritis optica wat is het? Symptomen
Neuritis optica wat is het en wat zijn de symptomen? Neuritis optica is een neurologische aandoening die het gezichtsvermogen aantast. Deze aandoening wordt gezien als een immuungemedieerde ziekte, een verzamelnaam voor aandoeningen waarbij ontstekingen ontstaan als gevolg van een overactiefRead More »
Een verstoorde darmflora de oorzaak van N.M.O.?
Verstoorde darmflora de oorzaak van N.M.O? Ik vind het fijn dat de wetenschap steeds meer gaat graven in het ontstaan van de ziekte Neuromyelitis optica. Deze neurologische ziekte wordt ook wel N.M.O of de ziekte van Devic genoemd. Zo lasRead More »
Welk medical medium dieet?
Welk medical medium dieet? Als jij ook besloten hebt om een dieet te gaan volgen van medical medium, welk dieet kies je dan? Als jij (online) over hem gehoord hebt, weet jij wellicht dat er behoorlijk wat protocollen zijn dieRead More »
Tips voor meer vertrouwen in je lijf
Tips voor meer vertrouwen in je lijf. Er kunnen momenten zijn in je leven waarop je even geen geloof meer hebt in je lijf. Vooral als je chronisch ziek wordt, kun je hiermee worstelen. Ook ik had geen vertrouwen meerRead More »
Geen vertrouwen in mijn lijf?
Er is een tijd geweest dat ik geen vertrouwen meer had in mijn lijf. Het is alweer bijna 13 jaar geleden dat ik een zeldzame, ernstige auto-immuunziekte kreeg. In een mum van tijd was ik nog maar een schim vanRead More »
Neuromyelitis optica wat is het eigenlijk?
Neuromyelitis optica wat is het eigenlijk? In deze blog leg ik uit welke klachten jij kunt ervaren en ook hoe ik met mijn eigen klachten omging. De naam NMO oftewel de ziekte van Devic laat bij weinig mensen een belletjeRead More »
Neuromyelitis optica veel gestelde vragen
Neuromyelitis optica veel gestelde vragen. In deze blog kun je vragen lezen die veel mensen kunnen hebben als de diagnose krijgen. Heb jij ook Neuromyelitis optica of ken je iemand met deze ziekte? Lees dan rustig de blog door enRead More »
N.M.O. of M.S. ik wil geen van beide
N.M.O of M.S. ik wil geen van beide. In mijn vorige blog kun je lezen dat ik met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Ik werd overmand door emoties omdat ik door had dat er echt iets mis met meRead More »
Heb jij ook Neuromyelitis optica?
Heb jij ook Neuromyelitis optica? Wat een feest nietwaar? Dat schrijf ik met een combinatie van sarcasme en humor. Gelukkig ben ik van nature vrij positief, aangezien deze diagnose je complete leven ontregelt. Ik kan me de dag nog herinnerenRead More »
Neuromyelitis optica was de diagnose
Neuromyelitis optica was de diagnose die mijn leven veranderde. Als jij deze diagnose krijgt, heb je vaak al een heel traject doorlopen. N..M.O oftewel de ziekte van Devic is een zeldzame variant van multiple sclerose. Bij N.M.O heb je ontstekingenRead More »