Leestijd: 3 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Een voedzaam en gezond 2021 gewenst voor jou en je dierbaren. Hoera! Weer een nieuw jaar. In het begin van dit nieuwe jaar wens ik jou een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk wordt het een voedzaam en gezond 2021.

Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Het zal wel iets anders zijn geworden door jij gedacht had door corona? Wij zijn fijn met zijn tweeën gebleven de hele avond. Ik had geen zin om weg te gaan. Ruim van tevoren heb ik lekkere hapjes online besteld en uitgebreid gekookt. Het werd een rustige maar oh zo’n fijne avond.

Heb jij al goede voornemens gemaakt?

Begin jij het nieuwe jaar ook steevast met goede voornemens? Normaal doe ik hier niet aan mee. Het hele jaar door stel ik mezelf doelen die ik wil verwezenlijken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meer ontspanningsoefeningen doen. Of een nieuw recept uitproberen.

Er zijn ook voornemens die (nog) niet uitgevoerd kunnen worden. Dit komt nu voornamelijk doordat ik geleerd heb om dicht bij mezelf te blijven. Ik heb nogal de neiging (te) veel te willen doen in een korte tijd. Dingen die ik leuk vind, wil ik het liefst allemaal tegelijk doen. Dat is soms niet heel handig, vooral niet omdat ik me voorgenomen heb meer rust in te plannen. Herkenbaar?

AIP kookboek

Voor 2021 heb ik diverse plannen.

Update: Mijn e-book is nu helemaal af. Ik ben er erg blij met het resultaat. 45 heerlijke recepten die volledig passen als jij AIP eet. Klik HIER voor meer info.

Allereerst heb ik mijn plan verder te gaan met mijn kookboek. Het wordt een e-book die super makkelijk te lezen is op jouw telefoon, pc of e-reader. In het verleden heb ik al eens een e-book uitgebracht. Hier is heel positief op gereageerd. (Dank jullie wel hiervoor). 🙂

De komende maanden ga ik voornamelijk mijn recepten uitbreiden. Koken, uitproberen en proeven. Zodat de maaltijden snel klaar zijn, makkelijk en gegeten kunnen worden door het hele gezin. Geen moeilijke ingrediënten en vooral smakelijke combinaties.

Ik heb echt zin om me de komende tijd hiermee bezig te houden.

Afvallen is toch ook wel een “dingetje”.

Door het jarenlange Prednison gebruik ben ik wel af van mijn overtollige kilo’s. Toch is er het één en ander gebeurd met mijn figuur. Ik ga dit jaar dan ook rustig aan de slag om te proberen mijn buikje en taille wat gestroomlijnder te krijgen. Dit ga ik echt doen met pure voeding. Geen shakes, geen rare formules maar puur eten.

Heb jij ideeën voor het komende jaar?

Heb jij leuke ideeën die je graag terug wilt zien op mijn website? Gedachtes die je wilt delen? Heb je aanvullingen voor mijn lijst met restaurants waar je terecht kunt met een voedselallergie en/of intolerantie? Ik zou het fijn vinden om dit van jou te horen, dit kun je doen door een bericht onderaan deze blog of via mijn contactpagina.

Ik wens je een gelukkig nieuw jaar toe. ♥