Leestijd: 2 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Gluten- en allergievrij in Spanje is echt een aanrader aangezien je in dit land echt geweldig gluten- en allergievrij kunt genieten. In dit mooie land weten ze wat glutenvrij eten inhoudt en denken ze met jou mee als je een allergie hebt. Het is één van die landen te zijn waar je heel goed op vakantie kunt gaan als je glutenvrij eet. Er zijn intussen zoveel mensen die jubelend terug kwamen van hun vakantie naar Spanje. Zij willen niet anders meer dan naar een goed hotel, waar zij zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten.

Al jaren ga ik op vakantie naar Spanje, maar sinds mijn diagnose ben ik niet meer geweest. Ik durfde het niet aan omdat ik liever zelf kon bepalen wat we zouden eten. Toch besloot ik, na alle verhalen en gejuich toch maar eens op avontuur te gaan. Ik wilde onze vakantie boeken in een goed hotel die gespecialiseerd is in glutenvrij eten. Na enig onderzoek ben ik terecht gekomen in het Senator hotel in Barcelona. Hier heb ik geen moment spijt van gehad aangezien ik al mijn zorgen los kon laten. Ik heb hier zo genoten van het eten en het fijne hotel, dat k het je kan aanraden. Goed gluten- en allergievrij eten en dat voor een fijne prijs.

Gluten- en allergievrij in Spanje

Op deze pagina kun je de hotels bekijken van het vasteland en de eilanden. Op onderstaande kaart kun je eerst zien waar de hotels zich bevinden. Klik op het vierkantje rechts bovenin, zodat je een grotere kaart te zien krijgt. Onder de kaart heb ik de hotels per gebied voor je geplaatst. Klik op de naam van het hotel zodat je deze kunt bekijken en boeken.

Gluten- en allergievrij in Spanje

Vasteland van Spanje

Hotel:Boeken bij:
Agora, PeñiscolaBooking.com
Playacalida Spa, AlmunecarVakantiediscounter
Senator Spa, MadridTui.nl
Melia Barajas, madridVakantiediscounter.nl
Gri-Mar, LlançaBooking.com
Senator, BarcelonaVakantiediscounter.nl
Senator, Los AlcázaresVakantiediscounter.nl
Catedral, BarcelonaVakantiediscounter.nl
La Fuente retreat B&B, LecrinBooking.com
Parador de malaga, GibralfaroVakantiediscounter.nl
Senator Parque, ValenciaTui.nl

Tenerife

Hotel:Boeken bij:
Iberostar Grand, Salome (Adults only hotel)Vakantiediscounter.nl
Gran Melia de palacio, SantiagoVakantiediscounter.nl
Grand TacandeBooking.com
GF IsabelTui.nl

Gran Canaria

Hotel:Boeken bij:
Labranda, Costa MoganBooking.com
Lopesan Baobap, MelonerasVakantiediscounter.nl
Riu Palace, MelonerasTui.nl
Melia Tamarindos, San Augustín.Vakantiediscounter.nl

Mallorca

Hotel:Boeken bij:
Pula Suites, Cala MillorVakantiediscounter.nl
Iberostar club, Cala d'OrVakantiediscounter.nl
Cala Mandia resortBooking.com
Ecocirer healthy stayBooking.com
Cal Reiet Retreat, SollerBooking.com

Ibiza

Hotel:Boeken bij:
Club Tara Tarida (All-inclusive)Vakantiediscounter.nl
Fenicia PrestigeVakantiediscounter.nl
Sol beach house (Adults-only)Vakantiediscounter.nl
Eurostars IbizaVakantiediscounter.nl

Gluten- en allergievrij in Spanje

Wat is het fijn om alvast een kijkje te nemen in de vele mogelijkheden voor een glutenvrij hotel. Heb jij aanvullingen voor mijn lijst? Ik zou het super vinden om dit van jou te horen. Je kunt dit onderaan deze blog laten weten. Ik wil je wel wat op je hart drukken: Laat altijd van tevoren weten dat jij glutenvrij moet eten. Dit kun je bij de boeking doen of het hotel mailen. Op deze manier is het personeel voorbereid en kan jouw onbezorgde vakantie beginnen. Laat je weten hoe jouw vakantie gegaan is?

Heb jij wat aan deze blog gehad? Dan zou ik het fijn vinden als jij deze deelt. Dat kan heel eenvoudig met de social knoppen onder deze blog. ♥

2 Replies to “Gluten- en allergievrij in Spanje”

  1. Dank je voor deze lijst. Ik ga deze zomer voor het eerst glutenvrij op vakantie. Het hotel heb ik geboekt, ik ben erg benieuwd naar het glutenvrije eten.

  2. Hoi Saskia, dank je voor je reactie. 🙂 Wat fijn dat je een hotel gevonden hebt. Ik wens je alvast een ontspannen vakantie toe. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *