Leestijd: 2 minuten
Print Friendly, PDF & Email

Terug van weg geweest. Misschien hebben jullie gemerkt dat ik een tijdje niet online was. Dat heeft te maken met verschillende redenen. De grootste reden is tevens de leukste; ik ben samen met mijn allerliefste op vakantie geweest. Het was een reis om nooit meer te vergeten aangezien we zoveel herinneringen gemaakt hebben. We zijn niet 1 week weg geweest, en ook geen twee weken. Nee, we hadden de luxe om drie hele weken weg te gaan. We hebben geen kids dus was het best eenvoudig om in het naseizoen op vakantie te gaan.

Er zitten veel voordelen aan het reizen als de scholen weer begonnen zijn en de meeste mensen weer aan het werk. Het is rustiger. Zowel op de weg als op je vakantie adres. Op de weg? Ja, we zijn met de auto op vakantie gegaan. Hier zal ik binnenkort een uitgebreide blog over schrijven aangezien dat al een ervaring op zich was. En eerlijk is eerlijk, nog een voordeel aan vakantie in het naseizoen levert fijne prijzen op. Zo zaten we voor leuke prijsjes in de mooiste hotels en appartementen.

Terug van weg geweest

Momenteel bruis ik van de ideeën, tips en verhalen die ik zeker met je ga delen. Terug van weg geweest, en dat was nodig ook. Ik schrijf heel graag, en als je zo lang niet schrijft, begint er toch wat te kriebelen. Toch heb ik ervoor gekozen om in deze vakantie niet online bezig te zijn. Om niet mijn laptop mee te nemen en door te werken. Dit heb ik in een eerdere vakantie wel gedaan, en dat had zo zijn voor- als ook nadelen. Zo kon ik direct met jullie fijne adresjes delen, maar ik had het gevoel niet echt “los” te zijn van het online zijn.

Ik voelde heel sterk dat ik tijdens deze vakantie alleen maar wilde beleven. Ervaren en voelen. Ik keek zelfs niet op mijn smartphone. (Nou, oké, misschien 2 keer per week). Onze dagen bestonden uit het opstaan, rustig ontbijten. Een wandeling langs de kustlijn waar het zonnetje ons wakker kuste. Naast leuke stadjes en dorpjes bezoeken hebben we ook lekker lui aan het strand gelegen. Diepe gesprekken gehad met zonsondergang waarbij we genoten van de natuur en elkaar.

Weer beginnen

Ik merk aan mezelf dat ik vol inspiratie zit. Ik pak rustig de draad weer op, waardoor ik weer tijd en de ruimte heb om me bezig te houden met mijn website. Met inspiratie delen, tips die ik heb opgedaan tijdens onze vakantie. Ik heb een schema gemaakt voor mezelf, zodat ik weet wat ik die dag ga doen. De vakantie was geweldig maar ik heb wel wat gemerkt. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk mijn dieet te volgen, toch is dit vaak niet gelukt.

Ik kan dat nu merken aan een hevige vermoeidheid die ervoor zorgt dat ik niet zoveel kan doen als ik zou willen. Jammer is dat, maar het is wat het is. Acceptatie hiervan en de draad weer oppikken met heel gezond eten zal mij hopelijk weer meer energie geven. Ik ga nu eerst een lekker kopje rooibos thee zetten voor mezelf, zodat ik in alle rust kan nagenieten van onze vakantie.